TAKO Valtakunnallinen raportointi vuodelta 2021

TAKO valtakunnallinen tallennustyönjako -raportti kokoaa yhteen toiminnassa mukana olevien museoiden vuotuisen tallennustyön. Jokainen museo raportoi omien tallennustehtäviensä piirissä tehdyn keruun vuosittain. Museot raportoivat ainoastaan niistä tallennustehtävistä, joihin ovat TAKO-sopimuksen myötä sitoutuneet.

Tässä kyselyssä tarkastellaan vuoden 2021 aikana tehtyä tallennustyötä.

Vastausaikaa on 30.9.2022 saakka.

Lomakkeen täyttöohje

Aloita täyttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun organisaatiot ovat latautuneet, valitse pudotusvalikosta oma organisaatiosi. Organisaation muut tiedot päivittyvät automaattisesti. Valitse tallennustehtävä -pudotusvalikosta valitaan asianomainen tallennustehtävä. Tehtäviä voi etsiä nimeltä pudotusvalikosta avautuvalla yläreunan hakutoiminnolla tai klikkaamalla auki aihealueita. Erityyppisten tallennusten määrät voi ilmoittaa joko syöttämällä luvun suoraan asianomaiseen numerokenttään tai käyttämällä kentän vieressä olevia painikkeita. Tallennustehtävän kuvailu syötetään sille varattuun laatikkoon. Mikäli haluat syöttää useampia tallennustehtäviä, onnistuu se Lisää uusi -painikkeella, joka aukaisee uuden tallennustehtävä laatikon.

Kun olet syöttänyt kaikki tallennustehtävät, muista lopuksi painaa Lähetä tiedot-painiketta! Mikäli tallennus onnistui, latautuu pdf-tulostus tallennuksista.Yhteystiedot:

Ladataan organisaatioita...

Loading...

Tallennustehtävät:

1. Tallennustehtävä
Kulttuurihistorialliset esineet: Taideteokset: Luonnontieteelliset objektit tai näytteet: Valokuvat: Audio-visuaalinen aineisto: Arkisto- ja kirjastoaineistot (hyllymetrit):
0/500

Raportoinnin sisältökysymykset: tako@kansallismuseo.fi.

Lomakkeen täyttöön liittyvät tekniset ongelmat/ kysymykset: roope@vividin.fi.